Kristály Kft.


K+F PROJEKT TÁJÉKOZTATÓADA VÁROS (SZERBIA) SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEP BŐVÍTÉSE PILOT PROGRAM KÉSZÍTÉSE
Társaságunk 1990-ben alakult 5 magán személy közös elhatározásával. A kezdetektől a tulajdonosok egyértelmű szándéka és egyben célja volt, hogy a magyarországi szennyvizes és ivóvizes, fejlesztések egyik jelentős szereplője legyünk. Gyorsan változó világunkban, a folyamatos kihívásoknak csak következetes, fegyelmezett és szakmailag igényes munkával lehet megfelelni. Szakmai munkánkban mindig törekedtünk és törekszünk a legkorszerűbb technológiák, anyagok, berendezések alkalmazására, szakember gárdánk folyamatos továbbképzésére. Több mint 30 viziközmű szolgáltató részére biztosítunk szennyvíz- és ivó-vízhálózati szerelvényeket, kötőelemeket, és egyéb anyagokat.

Büszkék vagyunk múltunkra és jelenünkre, jelen vagyunk az ország egész területén, de az országhatárokon túl is. Kiemelten fontos szakterületeink: szennyvíztisztító telepek, vízkezelő berendezések (arzén, ammónium mentesítés, vas- és mangántalanítás) közműhálózatok tervezése, azok megvalósítása és a szerelvény kereskedelem.

Megbízóink döntőmértékben az állami szervezetekből, az önkormányzatokból és a közüzemi szolgáltatokból áll.

Jelenleg társaságunknál közel 60 fő főfoglalkozású dolgozó áll alkalmazásban, melyből több mint 30 egyetemet vagy főiskolát végzett tervező mérnök és szakértő.

Tevékenységünk jó minőségét a megfelelő módszerek alkalmazásával, vevőink, megrendelőink kívánságait messzemenően szem előtt tartva, a hatósági követelményeknek, valamint a társadalmi elvárásoknak a figyelembevételével kívánjuk biztosítani. A jó minőségű munka további záloga az 1998 óta alkalmazott ISO 9001 minőségbiztosítási és az ISO 14000 környezetirányítási rendszerek.