Kristály Kft.

INNOVÁCIÓ / FEJLESZTÉS / PÁLYÁZAT

NYBBT2019-2020-111-000013 - "A Cristal Water d.o.o projekttársaság vajdasági telephely fejlesztése"


Kedvezményezett neve: Rév Gázipari Kft; 

Kedvezményezett partner: KRISTÁLY Kft.

Projektszervezet: Cristal Water d.o.o.

Projekt címe: "A Cristal Water d.o.o. vajdasági telephely fejlesztése"

Szerződött támogatás összege: 296.282.715 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 54,2617962 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.10.26.

Projekt azonosító száma: NYBBT2019-2020-111-000013

Támogató szervezet: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projektmenedzser: Tamás Tünde

Projekt tartalmának bemutatása:

A tervezett beruházás során stratégiai célunk a jövőben a vízipari szektor teljes tevékenységi körébe bekapcsolódni a helyzetfelméréstől a mérnöki szakértésen, tervezői tevékenységen át a teljes kivitelezésig, illetve a beüzemelésig, majd szervizszolgáltatásban is aktív szerepet tervezünk, illetve projektmenedzsment, tudástranszfer területen tervezzük jártasságunkat kamatoztatni.

Telephely: Zenta Ipari Park 8084/1 és 8084/13. hrsz területek

A telephelyen terv szerint mindkét partner létesít egy irodát, amely a vízipari tudásátadás, szemléletformálás, tervezési tevékenységek helyszíne lesz, továbbá egy logisztikai központot, mint vízipari beszállítói központot, és egy hegesztési és fémipari üzemet. A két tevékenység a vízipari kivitelezés során egymást jelentősen támogatja, és a vízkezelő berendezések gyártásában minőségi garanciát is jelenthet. Természetesen a hegesztési és fémipari üzem egyéb ipari szektorokban is szerepel, de a projektünk alapcélja teljesen változatlan! Kiemelt előny lehet a projektmegvalósítási folyamatban a helyi munkakapcsolat, amely a fémipari területen élő, aktív kapcsolat révén biztosított. Mindkét partner olyan egyedi és speciális megrendelői követelmények kiszolgálására fókuszál, amely a projektcég által létesítendő beruházást megalapozza, illetve a telephelyen megvalósított tevékenységi / szolgáltatási terület nemcsak a projektcég partnereinek, hanem egyedisége révén az anyaország és célország számára is magas értéket, együttműködési lehetőséget kínál. Mindezeken felül napjaink egyik kiemelt kihívásának kezelése a projekt alapcélja, nevesítve a fenntarthatósági kérdéskör, illetve azon belül a környezetvédelem, vízellátás, szennyvízkezelés és éghajlatváltozás témakörei.

A jelen pályázati forrás mérföldkő jelentőségű mind a Kristály Kft., mind a RÉV Gázipari Kft. életében, hiszen egy Vajdasági telephely létrehozásával a személyes jelenlét révén, illetve Szerbiai projektcégünkkel a problémakör és lehetőségek megismerését és az együttműködés hatékonyságát jelentősen fejleszthetjük, illetve a vízipari és fémipari tevékenység infrastrukturális feltételeinek fejlesztése szintén jelentős lépés a partnerek életében.